A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletes információ RENDBEN

Hírek

Milyen a tökéletes textil? A Life&Wall márka tudja és nem fél használni!  Magyarország rohamosan fejlődő design tapéta gyártója, az idei évtől prémium home textilekkel színesítette termékkínálatát. Textilek varázslatos világát teremtik meg, melyek mind minőségben, mind designban megütik majd a mérce legfelsőbb fokát - hamarosan érkezik az első nagyszabású kollekció, az egyedi tervezésű és gyártású textilek gyártása pedig már megkezdődött. 

“ Hiszünk abban, hogy immár 3 éve fennálló cégünk, precíz és innovatív gondolkodásunk, környezettudatosságunk és a csapatunkban ötvöződő művészeti és technikai tudás elegendő ahhoz, hogy forradalmasítsuk a hazai tapétaipart. Meggyőződésünk, hogy ma már bátran kijelenthetjük: A jövő tapétáit mi gyártjuk! 

A közel két évig tartó termékfejlesztés eredményeként megszületett HARD WALL kollekciónk, mely egyértelmű bizonyíték arra, hogy a víz és a tapéta összhangja nem kérdés többé. Tapétát fürdőszobába? Igen! Technológia újításaink és az alapanyagok egyedülálló tulajdonságai lehetővé teszik olyan helyiségek burkolását is, ahol a hagyományos tapéták nem alkalmazhatóak, mivelhogy tökéletesen ellenállnak víznek, nedvességnek vagy akár a párának is.