A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Részletes információ RENDBEN

Hard Wall 2018

Soha nem volt még ilyen jó a fürdőszobában lenni, hiszen a vízálló tapéták harmonikus légkört teremtenek, túlszárnyalva a csempézett felületek rideg, kemény tapintású és vizuális tulajdonságait. Ám nem csak a szemnek, de az egészségnek is kedveznek a prémium kategóriás Hard Wall vízálló tapéták, melyek semmiféle egészségre gyakorolt negatív hatással nem rendelkeznek. Az antibakteriális felület miatt kifejezetten ajánljuk allergiásoknak és asztmásoknak, ugyanis teljes mértékben kizárt, hogy penészedés, algásodás és gombásodás történik a tapéták felületén. 

A kollekcióban megtalálható összes design tapéta egyedi méretben készül, az adott falfelület mérete alapján kerül gyártásra! Továbbá minden esetben Te választhatod ki az alapanyagot a rendelkezésre álló 8 féle típusból, ebből adódóan bármelyik tapéta kérhető normál és 100% vízálló kivitelben is!

Rendezés:
Nézet: